06 & 07 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024 (Στάδιο Ταε Κβο Ντο)

Σχετικά με το Athens Tabletop

Το Athens TableTop είναι το νεότερο συνέδριο που θα λάβει χώρα στην Ελλάδα. Είναι η πρώτη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται με σκοπό να ενώσει όλες τις εταιρείες, καταστήματα εισαγωγής, μικρούς και μεγάλους κάτω από μια σκεπή. Η αποστολή μας να γεμίσουμε τα 7000τμ του Ολυμπιακού Στάδιου Ταε Κβο Ντο στο Παλαιό Φάληρο με κάθε είδους επιτραπέζιων, παιχνίδιων, καρτοπαίχνιδα, παιχνδία στρατηγικής, μινιατούρων και όλων των σχετικών δραστηριοτήτων. Ένα συνέδριο γεμάτο με παιχνίδια για όλες τις ηλικίες. Παιχνίδια για φίλους και οικογένεια που απολαμβάνουν να γεμίζουν τον ελεύθερο τους χρόνο με φανταστικούς κόσμους και ιστορίες που μπορούν να διαδραματίζονται ως στα πέρατα του χωροχρόνου.

Σε ποιους απευθύνεται

Για κάθε ηλικίας, άνδρα, γυναίκα, παιδί που μπορεί να έρχεται σε επαφή με τέτοιου είδους παιχνίδια για πρώτη φορά. Για άτομα που είναι έμπειροι και παθιασμένοι να παίζουν τέτοιου είδου παιχνίδια που κυκλοφορούν χρόνια αλλά δεν είχαν την ευκαιρία να τα δοκιμάσουν. Για άτομα που θέλουν να λάβουν μέρος σε μοναδικά επίσημα πρωταθλήματα των αγαπημένων παιχνιδιών τους. Για συλλέκτες που δεν θέλουν να χάσουν κάθε νέα κυκλοφορία. Για γονείς που θέλουν να περνάνε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά τους με ενδιαφέρον και επιμορφωτικά παιχνίδια.

Τι θα βρει κάποιος εντός του Athens TableTop

Οι επισκέπτες θα μπορούν να συναντήσουν επαγγελματίες του χώρου, εμπορικά καταστήματα, εταιρείες εισαγωγής, διανομής, σχεδιαστές και κατασκευαστές παιχνιδιών. Από ανθρώπους που είχαν μια ιδέα. Ανθρώπους που κατάφεραν να υλοποιήσουν μια ιδέα και ανθρώπους που απολαμβάνουν το παιχνίδι που έγινε από εκείνη την ιδέα.

Ποιοί είναι οι στόχοι του Athens TableTop.

Το Athens TableTop έχει σκοπό να γίνει ο λαμπρός φάρος εκπροσώπησεις του χώρου όπου όλοι οι επαγγελματίες θα μπορούν να συναντηθούν με τους λάτρεις των μοναδικών παιχνιδιών και φυσικά νεότερους φίλους θα δουν τον χώρο για πρώτη φορά.

Ποιοί είμαστε

Επαγγελματίες του χώρου διοργάνωσης εκδηλώσεων, εμπορίου και δημόσιων σχέσεων στους τομείς B2B και B2C. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στο λιανικό εμπόριο, εκδόσεις και διοργάνωση συνεδρίων όπως το AthensCon που έχει καταφέρει να γίνει το μεγαλύτερο συνέδριο comic και ποπ κουλτούρας στην Ελλάδα.

Ελπίζουμε να απολαύσετε το φεστιβάλ!
Η ομάδα του Athens TableTop

Επιστροφή στο Tabletopcon.gr

0
    0
    Το Καλαθι ειναι άδειο
    Μετάβαση στο περιεχόμενο